<< Ga Terug

Hi, doelloos fietsend door Haarlem met hoop op tevergeefs geluk, maak ik nu toch maar dit verzoek aan: Gistermiddag (ma 16 mei) ben ik jou tegengekomen bij Bever Outdoor in Haarlem, onverwacht.

Je viel me direct op: je mooie rossige lange golvende haren, je uitstraling, lachende ogen door je bril, je diepe belangstelling voor waar je naar aan het kijken was. Ik stond bij de reisboeken, jij toen ook en je gaf me de tip dat als ik van wandelen/hiking hield dat Wanderlust een hele goede zou zijn.

We raakten aan de praat en dat was zo fijn, zo herkenbaar waar jij van houdt, ik voelde dat net zo! Ik was in de war van deze heerlijke ontmoeting maar heb je stom genoeg laten gaan met slechts een dankje voor het goede advies.

Ik zag je de stad in verdwijnen en zou er alles voor over hebben om onze ontmoeting terug te halen.. Misschien lees je dit, herken je jezelf of iemand anders herkent jou..

Ik zou je heel graag weer willen zien!

Shares
Share This