<< Ga Terug

Ik ben Hilly Smid en ik zoek mensen die mij ouders hebben gekend. Mijn vader was Paul Smid en mijn moeder was Alie Bremer. Ze waren binnenschippers uit Coevorden en hun schip had de naam Solly Deo Gloria. Mijn vader vervoerde aardapelen en puin. Ze zijn in 1969 om het leven gekomen bij een auto ongeluk. Wie heeft ze gekend, ze haden 3 kinderen, Paul die is geboren in 1954 en is overleden in 1954 december, hij was maar 40 dagen oud. Femmie is geboren in 1953 en Hilly in 1959. Ze hadden een jacht in Coevorden bij de werf De Vlijt in Coevorden. Kent iemand deze mensen van vroeger, graag zou ik het van u horen. Ik hoop dat er nog oude schippers zijn die mijn ouders kenden en mij en mijn zus iets over ze kan vertellen dat de fam niet kan doen.

Groetjes Hilly en Femmie Smid

Shares
Share This