<< Ga Terug

Ik ben Anthony Cornelis Geldman, mijn roepnaam is Tonnie. Ik ben de zoon van Jeannette Hailand, die helaas is overleden. Ik ben 39 jaar oud, in januari 1967 geboren. Ik heb een zus, ze heet Merline Firma en was toen ongeveer 4 jaar oud. Mijn moeder en zus zijn van Antilliaanse afkomst, ik ben dus half Antilliaans.
Ik ben op zoek naar mijn echte vader. Mijn moeder woonde in die tijd in Utrecht en kwam vaak in het cafe Tabak (weet niet precies hoe je dit schrijft). Ze werkte waarschijnlijk in die tijd in het ziekenhuis als schoonmaakster. Waarschijnlijk hebben ze elkaar leren kennen in 1966 op het werk of in het cafe Tabak.
Mijn moeder is later getrouwd met mijn stiefvader, Geldman.
Aangezien mijn moeder niet meer leeft en mijn stiefvader ook niet meer, kan ik hun niks meer vragen, daarom via deze weg.
Is er iemand die de naam van mijn moeder herkend? Die iets van mijn moeder weet? Of iets van de situatie af weet?
Ik zou graag willen weten wie mijn echte vader is.

Mijn e mail adres is: tgeldman@hotmail.com

Vr. gr. Tonnie Geldman.

Shares
Share This