<< Ga Terug

Ik ben Doreth en ik ben al een tijdje bezig om een uit het oog verloren vriend terug te vinden. Tot nu toe helaas zonder resultaat. Dan maar eens op deze manier. Zijn naam is Arnold van Belle. Hij is geboren op 11 APRIL 1945. De laatste keer dat ik nog kontakt met hem had was eind 1975. Daarna hoorde ik nooit meer iets van hem. In die tijd was hij getrouwd met ene Geeske uit het noorden van het land. Hij woonde met haar en haar tweeling (Jan-Paul en Margriet) in de IJsclub Dwarsstraat in Rotterdam. Hij had een Doka op de Oostzeedijk in Rotterdam. Hij deed wat in de reclamefotografie en reed toen in een “Lelijk Eeendje”. We gingen vaak wat drinken in de AMVJ. Ik woonde toen in de Waterloostraat in Rotterdam en werkte bij de PTT. We zijn ongeveer 4 jaar met elkaar omgegaan en ik ben heel benieuwd hoe het hem vergaan is. Wie kent hem en waar is hij? Hij had 1 zus.

Shares
Share This